Cosplay

Kummaconin yksi aihepiireistä on cosplay, costume play. Erityisesti japanilaisen popkulttuurin suosituksi tekemä harrastus on nähtävissä Kummaconinkin ohjelmatarjonnassa luentoina sekä kaikille avoimena cosplaykilpailuna, cosplaydeittinä sekä FFFIGHT:na. Esitykset voivat sisältää kirkkaita valoja sekä kovia ääniä.

Cosplaykisa (ilmoittautuminen täällä, tiedustelut kummacon.kisa@gmail.com)

Kisaajat voivat osallistua esimerkiksi elokuvasta, sarjakuvasta tai sarjasta valitsemallaan hahmolla. Osallistuminen on mahdollista yksin tai ryhmissä. Kisaajat arvioidaan kilpailussa puvun tason sekä lavakarisman perusteella. Osallistuminen puvulla, joka on sijoittunut toisessa cosplaypukukilpailussa, ei ole sallittua.

1. sija: Manga Cafen tuotepalkintoja, Lenzishopin lahjakortti sekä Anime-lehden vuoden tilaus

2. sija: Manga Cafen tuotepalkintoja, Lenzishopin lahjakortti sekä Anime-lehden puolen vuoden tilaus

3. sija: Manga Cafen tuotepalkintoja, Lenzishopin lahjakortti sekä Anime-lehden puolen vuoden tilaus

Cosplaydeitti (ilmoittautuminen täällä, tiedustelut deittiheittiot@gmail.com)

Kummaconissa järjestetään cosplaydeitti. Kyseessä on leikkimielinen match-making-ohjelmanumero, johon sydänkäpyään etsivät osallistuvat cosplayhahmonaan.

FFFIGHT (ilmoittautuminen täällä, tiedustelut teamyliysitonnia@outlook.com)

TYY saapuu jälleen kerran Kummaconiin viihdyttämään käviöitä FFFightin, leikkimielisen Final Fantasy tyylisen taistelun tahtiin! Muistatko tarinan, joka alkoi viime vuoden Kummaconissa tai katsoitko sen jälkikäteen YouTubesta? Sillä tällä kertaa tarina jatkuu ja sinulla on mahdollisuus päästä osaksi sitä! Aiempaa kokemusta ei tarvita, sillä saat halutessasi ohjeet. Ilmottaudu siis mukaan!

 

Lip Sync (ilmoittautuminen täällä, tiedustelut barrelborns@gmail.com)

Lip sync – taisto on leikkimielinen ohjelmanumero, jossa asenne ratkaisee! Laulaminen jää taustanauhan huoleksi ja sinä pääset vetämään muikean lavashown hahmona tai omana itsenäsi. Tule esittämään valitsemasi biisi joko soolona tai duettona ja päihitä muut!
Lip sync -taistossa jokaisella kierroksella kaksi esitystä kamppailee toisiaan vastaan valitsemillaan kappaleilla ja yleisö päättää kierroksen voittajan.

Mainokset