Majoitus

Kummacon järjestää majoitusmahdollisuuden Oulun keskustassa Myllytullin koululla. Tapahtuman ikärajattomat iltabileet järjestetään lauantaina 11.5. samalla koululla, itse tapahtuma järjestetään 11.-12.5. Kastellin Monitoimitalolla.

Osoite: Myllytullin koulu, Kirkkokatu 1, 90100 Oulu

Etäisyys tapahtumapaikasta: 3,2 km

Julkinen liikenne: bussit 1, 2, 20, 21, 35K, 40… (tarkista liikennöinti osoitteesta oulunjoukkoliikenne.fi)

Hinta: 15 euroa yksi yö / 25 euroa kaksi yötä

Sisältää: lattiapaikan perjantai-lauantai tai perjantai-sunnuntai väliseksi ajaksi, paikka ei sisällä patjaa.

Lattiamajoitus toteutetaan juhlasalissa unisex-tiloissa. Majoitus on ehdottomasti päihteetön, päihteiden hallussa pitäminen tai niiden vaikutuksen alla oleminen koululla johtaa välittömään poistamiseen tilasta sekä porttikieltoon tuleviin coneihin.

Ilmoittautuneet saavat tarkan aikataulun sekä maksamisohjeet ilmoittautumisensa jälkeen. Majoitusilmoittautuminen sulkeutuu 1. toukokuuta. Alaikäisten majoittujien on hankittava kirjallinen lupa huoltajaltaan ilmoittautumista varten.

Ilmoittautuminen osoitteeseen kummacon.majoitus@gmail.com

bloom

 

Mainokset