Kummacon tekee hyvää

Keräys päättyi 31.5.2019 ja ylitti tavoitteensa, keräsimme Suomen Mielenterveysseuralle 532 euroa.

Kummacon 2019 lahjoittaa ””lipputulonsa”” mielenterveystyöhön – koska kaikki ovat vähän kummallisia omalla tavallaan.

Emme ole siirtymässä lähiaikoina maksullisen tapahtuman järjestämiseen, mutta meille heräsi ajatus siitä, että voisiko conin järjestäminen myös tehdä hyvää – siis lukuun ottamatta hyvää mieltä, jonka saamme teiltä kävijöiltämme ja jota toivottavasti tapahtumamme teille tuo. Voisiko con olla tekemässä jotain positiivista myös yhteiskunnallisella tasolla?

Näistä ajatuksista syntyi kokeilu, johon te arvon kävijät pääsette mukaan vastaamaan! Kummacon jatkaa ilmaistapahtumana, mutta avasimme mm. Mielinauha-hankkeen lanseeranneen Suomen Mielenterveysseuran kampanjan innoittamana oman Mielipotin, johon voitte halutessanne lahjoittaa toivomanne summan, vapaaehtoisesti. Keräys on omavalintainen ja vapaaehtoinen korvike pääsymaksulle, minkä voi halutessaan tehdä anonyymisti.

Lahjoitamme ”pääsymaksuista” saadun summan kokonaisuudessan nuorten ja nuorten aikuisten – sekä kaikkien muiden – parissa tehtävään mielenterveystyöhön.

Mielipotin lahjoituskanava on nopea ja helppokäyttöinen tapa auttaa jokaiselle, jolla on joko suomalaiset pankkitunnukset, luottokortti tai vaikkapa Mobile Pay. Voit myös auttaa levittämään sanaa keräyksestä jakamalla sitä eteenpäin ja kertomalla kuinka paljon odotat tulevaa conia! Keräykseen osallistuminen ei ole edellytys tapahtumaan pääsemiselle, mutta varaamme erityisen lahjoittajatarran conissa kaikille ”pääsylipun” lunastaneille ja tavoitteeseemme osallistuneille.

neliöneliö (1)

Mainokset