Ilmoittaudu vuosijuhlille!

Tervetuloa Kummaconin kuudennen toimintavuoden kunniaksi järjestettäviin vuosijuhliin! Vuosijuhlat järjestetään 12. lokakuuta klo 18 alkaen Oulun Hietasaaren maalaisromanttisessa Seepparin juhlamiljöössä (Mustasaarentie 4, Hietasaari). Ilmoittautuminen on sitova.

Vuosijuhlat noudattavat cosplaymaustein höystettynä akateemisen iltajuhlan kaavaa, jonka lyhyt esittely löytyy täältä.

Pukeutumiskoodi Kummaconin vuosijuhlassa on juhlapuku tai juhlava cosplayasu. Tapahtumassa on luvassa erilaista ohjelmaa sekä juhlabuffet virvokkeineen. Illalla järjestetään halukkaille saunomismahdollisuus. Loppusiivoukseen osallistuville tarjotaan yöpymismahdollisuus paikan päällä ja ”silliaamiainen”. Osallistujien on mahdollista kutsua mukaansa avec, täytättehän avecin tiedot seuraavalla sivulla. Alaikäisillä osallistujilla on oltava mukanaan täysi-ikäinen valvoja – osallistuminen tapahtumaan on maksullista myös valvojilta ja ennakkoon ilmoittautumattomat vieraat eivät voi ottaa osaa tilaisuuteen.

Vuosijuhlien illalliskortin hinta on 15 euroa. Illalliskortti sisältää juhlabuffetin, juomat sekä yöpalan ja majoittujille ”sillisaamiaisen”. Ilmoittautuminen on avoinna 30. syyskuuta saakka. Maksuohjeet lähetetään sähköpostitse. Ilmoittautumistiedot säilytetään juhlijoille viestimistä varten ja poistetaan vuosijuhlien jälkeen.