Työvoimahaku 2020 avattu

Tapahtuma ei olisi mitään ilman tekijöitään, joten kutsumme nyt teidät kaikki mukaan toteuttamaan vuoden 2020 Kummaconia.

Haemme monipuolisiin tehtäviin vänkäreitä sekä vastaavia. Vänkärit työskentelevät viikonloppuna kentällä valitsemissaan tehtävissä ja saavat työpanoksestaan lukuisia eri talkoolaisetuja. Vastaavat pääsevät vaikuttamaan tapahtuman suuriin linjoihin ja erikoisalansa vastuuhenkilöinä pystyvät toteuttamaan omia visioitaan toiveidensa mukaan.

Vastaavahakumme päättyy 1.1. ja vänkärihakumme 1.5., mutta järjestämme tiimiläisille kuukausittain erilaisia ryhmäytymistilaisuuksia, jotta pääsisimme tutustumaan teihin kaikkiin mahdollisimman hyvin jo ennen tapahtumaa!

Tapahtuman talkoolaisille tarjotaan muonitus, tapahtuman T-paita, mahdollisuus myydä tavaroitaan Kumma Kirppiksellä ilman provisiota sekä kutsu tapahtuman loppukekkereihin. Järjestämme talkoolaisille joulukuusta eteenpäin noin kuukausittain yhteisiä tutustumisiltoja esimerkiksi pelailun tai kahvittelun merkeissä. Järjestyksenvalvojiksi tapahtumaan hakeville uusille jv:eille tapahtuma tarjoaa 100 euron hyvityksen järjestyksenvalvojan peruskurssin suorittamiseen (lisätietoa hakulomakkeessa).

Hakulomake löytyy täältä. Vänkärihaku on avoinna 1.5. saakka ja vastaavahaku 1.1. asti.