Yhteistyössä

Alnilam, Helsingin nörtein lahjapuoti, tarjoaa kosmisen aikamatkan tähtitieteen historiasta nykyaikaan, fantasiaan, scifiin ja steampunkiin. Alnilamin pieni tähtipuoti Yrjönkadulla samoin kuin verkkokauppakin ovat täynnä jännittäviä ja kiehtovia kojeita ja lahjatavaroita kaikille uteliaille ja kiinnostuneille. Harry Potterin velhomaailman ystäville sekä Star Wars -faneille olemme varanneet yltäkylläisen kattauksen parhaimpia fandom -tuotteita.
Cybershop on kotimainen vaihtoehtomuodin, yksilöllisten asusteiden ja meikkien shoppailutaivas, joka on tuonut Suomen katukuvaan uusia tuulia jo vuodesta 2003. Cybershopilla on useita myymälöitä Suomessa, mukaan lukien Oulun Kauppurienkadulla, sekä kansainvälisesti toimiva, hyvämaineinen ja luotettava verkkokauppa www.cybershop.fi. Cybershop vannoo laadun, laajan kauneuskuvan sekä persoonallisuuden nimeen, ja pyrkii tuomaan tätä esille valikoimassaan sekä toiminnassaan: valikoimasta löytyvät cosplay- ja naamiaisasusteet, Pride-tuotteet, vegaaniset Herman’s Amazing hiusvärit sekä paljon muuta!
Bard & Jester on kotimainen designkauppa steampunkin, scifin sekä fantasian ystäville. Yrityksen lippulaivatuotteisiin kuuluvat näyttävät nahkavarusteet muun muassa viikinkien, merirosvojen, gladiaattorien sekä ruttotohtoreiden hengessä. Bard & Jesterin verkkokaupasta löytävät suosikkinsa niin menneen kuin tulevan estetiikan ystävät sekä aidosti uniikkien lahjatuotteiden fanit. Valikoiman kestosuosikkeihin kuuluvat herraskaiset kävelykepit, futuristiset sekä vintagehenkiset aurinkolasit, tyylikkäät päähineet, vaihtoehtomuodin asusteet että steampunk-korsetit.

Jos olet kiinnostunut yhteistyöstä, ole yhteydessä osoitteeseen info@kummacon.com.