Ohjelma

Tiedotamme ohjelmahausta pian! Lisätietoa voitte kysyä osoitteesta kummacon.ohjelma@gmail.com.
Kummacon 2020 -tapahtuman ohjelmassa ovat edustettuina kirjallisuus, cosplay, länsimainen ja japanilainen sarjakuva, science fiction sekä pelit. Luentojen, esitysten, työpajojen sekä pelisalin ja karaoken lisäksi järjestämme myös Cosplaykisan. Kaikki ohjelma on pääsymaksutonta.
Toteutamme myös Kumma Seminaarin, jossa yleisön on mahdollista päästä kuulemaan kirjallisuus- ja populaarikulttuurin aiheiden ympärille keskittyviä tutkielmaesittelyjä sekä akateemisessa viitekehyksessä esitettyjä luentoja fanikulttuurista, kirjoista sekä elokuvista. Kumma Seminaari järjestetään lauantaina Kastellin Kirjastolla ja esitykset ovat kaikille avoimia.
Cosplayohjelmien sekä -kisan haku tapahtuu omalla sivullaan.