Kummaconin päivämäärä siirtyy

Tiedote koskien koronaviruksen aiheuttamaa COVID-19 -tartuntatautiepidemiaa:

Terveyden ja hyvinvoinnin laitos THL on ilmoittanut suosituksesta peruuttaa kaikki yleisötapahtumat 31.5. saakka. Tämän vuoden Kummacon olisi järjestetty toukokuun lopussa, joten viranomaissuositusten mukaisesti tapahtuman järjestäjät ovat päättäneet siirtää conin myöhempään ajankohtaan tätä vuotta.

Neuvottelemme paraikaa uudesta päivämäärästä tapahtumalle ja tiedotamme siitä niin pian kuin mahdollista. Tulevan tapahtuman järjestelyt ovat jo pitkällä ja olemme hyvin valmistautuneita sekä entistäkin innokkaampia toteuttamaan Kummaconia 2020!

Olemme yhteydessä tapahtuman myyjiin, ohjelmanpitäjiin sekä muihin sidosryhmiimme joita päivämäärän siirtyminen suoraan koskettaa. Työvoimahakumme on edelleen normaalisti auki, mutta olemme olleet yhteydessä kaikkiin tähän mennessä hakeneisiin tiedottaaksemme tilanteesta.

Tilanne on valitettava ja ymmärrämme sen harmittavan monia, meitä kaikkein eniten. On tärkeää kuitenkin yrittää suhtautua tulevaan optimistisesti ja nähdä tilanteessa myös jotain positiivista: kokoontumisrajoitteiden purkauduttua pyrimme toteuttamaan kesälle ekstrapahtuman ja jatkamme taas elokuussa yhteistyötä Oulu Pride ry:n kanssa järjestämällä kaikille avoimen iltaklubin. Aiomme myös käyttää ylimääräisen lisäajan suunnittelemalla teille entistäkin mahtavamman tapahtuman 🐙

Lisätietoa voitte tiedustella pääjärjestäjiltä osoitteessa kummacon.info@gmail.com.