Kummaconin järjestäytymiskokous

Uusi vuosi lähestyy ja sen myötä myös tulevan tapahtuman järjestelyt lähtevät käyntiin! Tervetuloa vanhat sekä uudet conin tekemisestä kiinnostuneet osallistumaan järjestäytymiskokoukseen lauantaina 19.12.2020 klo 18-20.

Poikkeusolosuhteiden vuoksi kokous järjestetään etäyhteydellä Google Meet’in kautta. Osallistumiseen tarvitset gmail-tilin. Miittiin osallistuvien tulee olla mukana ääni- sekä kuvayhteydellä. Linkki järjestäymiskokoukseen löytyy täältä. Tapahtuman Facebook-event löytyy täältä.

Järjestäytymiskokouksen tarkoituksena on suunnitella tapahtuman isoja linjoja sekä alustavia vastaavuuksia ennen virallisien työvoimahaun alkamista. Suosittelemme hyppäämään rohkeasti mukaan jo varhaisessa vaiheessa, aiempi kokemus coninjärjestämisestä ei ole välttämätöntä!

Liity mukaan talkoolaisten sähköpostilistalle ja kuule ensimmäisenä ajankohtaisista uutisista.