Myyjät

Alnilam, Helsingin nörtein lahjapuoti, tarjoaa kosmisen aikamatkan tähtitieteen historiasta nykyaikaan, fantasiaan, scifiin ja steampunkiin. Alnilamin pieni tähtipuoti Yrjönkadulla samoin kuin verkkokauppakin ovat täynnä jännittäviä ja kiehtovia kojeita ja lahjatavaroita kaikille uteliaille ja kiinnostuneille. Harry Potterin velhomaailman ystäville sekä Star Wars -faneille olemme varanneet yltäkylläisen kattauksen parhaimpia fandom -tuotteita.
Tamperelainen Osuuskumma on osuuskuntamuotoinen kummallisen kirjallisuuden kustantaja, joka julkaisee laajasti spekulatiivista fiktiota: tieteiskirjallisuutta, fantasiaa, kauhua ja romantiikkaa. Kustantamon perusti keväällä 2012 joukko nousevia kirjoittajia ja tuoreita kirjailijoita

Osuuskumma tuo esiin sitä kirjallisuutta, joka ei tartu suurempien kustantamojen haaveihin, ja jatkaa kotimaisten novelliantologioiden julkaisuperinnettä. Kustannusohjelmassa on novelleja, romaaneja ja raapaleita monipuolisesti. Teokset julkaistaan myös sähköisessä muodossa, ilman drm-suojauksia. 

Osuuskumma.fi
Bard & Jester on kotimainen designkauppa steampunkin, scifin sekä fantasian ystäville. Yrityksen lippulaivatuotteisiin kuuluvat näyttävät nahkavarusteet muun muassa viikinkien, merirosvojen, gladiaattorien sekä ruttotohtoreiden hengessä. Bard & Jesterin verkkokaupasta löytävät suosikkinsa niin menneen kuin tulevan estetiikan ystävät sekä aidosti uniikkien lahjatuotteiden fanit. Valikoiman kestosuosikkeihin kuuluvat herraskaiset kävelykepit, futuristiset sekä vintagehenkiset aurinkolasit, tyylikkäät päähineet, vaihtoehtomuodin asusteet että steampunk-korsetit.
Manga Cafe on jokaisen japaniharrastan ykkösherkkukauppa! Löydät meiltä suosituimmat Japani ja Koreaherkut: valikoimassa on mm. 9 erilaista Pockya, 26 erilaista pulloa Ramunea, iso kasa mocheja sekä kattava setti erittäin tulisia nuudeleita! Katsasta myös huippusuositut DIY-karkkisetit, sekä pehmoiset Konbini-leivonnaisemme. Koodilla ”KUMMACON2021″ saat -10% alennuksen tuotteista ajalla 12.-13.6! Kaikki yli 50€:n tilaukset postikuluitta!

Kummaconin pääsymaksuttomuuden ja korkeatasoisen toteutuksen mahdollistavat  yhteistyökumppanimme. Haluatko tulla mukaan toteuttamaan Kummacon 2021 –tapahtumaa? Sponsori- ja näytteilleasettaja-asioissa otathan yhteyttä osoitteeseen info@kummacon.com