Ohjelma

 

KummaConline Ohjelma(2)

Lisätietoa voitte kysyä osoitteesta ohjelma@kummacon.com

Avajaiset (Kummacon – Instagram klo 12)

Tule mukaan avaamaan ensimmäinen etätapahtumamme!

Speedpaint (Tenkain, Seth – Youtube klo 12:15)

Digitaiteilija Tenkain näyttää speedpaintin kautta prosessia hahmonsa digitaalisen portretin maalaukseen. Kuvassa inspiraatiota techwear tyylistä sekoitettu okkultismin estetiikkojen kanssa.

BLUFF : l’histoire des monstres invisibles (BLUFF – Youtube klo 12:30)

Tarina kuolleesta äidistä, kirotusta nukesta sekä yhteiskunnan rajallisten sääntöjen riivaamista kaksosista. BLUFF on Oululainen odottemita-tanssiryhmä, joka tuo lavalle eläytyvää tanssitaiteellista tulkintaa teatterimaiseen tyyliin.

Kirjailijahaastattelu: Mika Nikkilä (Mika Nikkilä – Youtube klo 13:00)

Suomen Aavemetsästäjät –kirjasarjan kirjoittaja, rajatiedon tutkija ja Paranormal Investigations Group’n perustaja Mika Nikkilä saapuu KummaConlinen kirjailijavieraaksi. Kummittelevissa kohteissa ympäri Suomen vieraillut Nikkilä on kirjoittanut yliluonnollista kokemuksistaan kolme teosta.

Piirustus Live Stream (SpeedNika ”Gomis” Kiiskilä – Discord klo 13)

Piirtämistä livestriimissä! Tule juttelemaan sekä katselemaan ja kyselemään taidejuttuja. Piirretään ajan salliessa myös luonnoksia yleisön pyynnöstä!

Kumma Live (Kummacon – Instagram klo 13)

Etätapahtuman kuulumisia suoraan tapahtumapaikalta Byströmin talolta.

Love Lab (Deittiheittiöt – Youtube klo 13:30)

Mitä jos cosplaydeitin tulosta eivät päättäisikään osallistujat, vaan tietokone? Kahvinkeitinpalkalla irlantilainen ja sveitsiläinen huippututkija pistävät viisaat päänsä yhteen ja tulkitsevat tietokannasta kuka pariutuu ja kenen kanssa.

Osallistu mukaan ohjelmaan vastaamalla lyhyeen Google Form -kyselyyn ja päätä, kuka saa tässä rakkauskisassa kenet. Lomake julkaistaan pian.

Pukukisa (Kummacon – Youtube klo 14)

Perinteinen pukukisa siirtyy virtuaaliseksi! Tule seuraamaan hienoja osallistujakuvia sekä ihastelemaan pukuloistoa ennen voittajan julkistamista. Palkinnot kisaan sponsoroi Bard & Jester.

Karaoke (Kummacon – Discord klo 14)

Liity mukaan virtuaaliseen karaokeen Discordin lavalle!

Kumma Live (Kummacon – Instagram klo 14)

Etätapahtuman kuulumisia suoraan tapahtumapaikalta Byströmin talolta.

Oulun Cosplay ry:n koronashow (Oulun Cosplay ry – Youtube klo 14:30)


Katsaus paikallisen cosplay -yhdistyksen toimintaan viimeisen vuoden aikana.

Digimon: Monsterien Digivoituminen (1999- 2001) (Aaro Rönni ”Animahullu” – Youtube klo 15)

Aika, jolloin Digimon-universumi sai alkunsa ja tietotekniikka oli mitä oli. Valitut lapset lähetettiin karkoittamaan sitä piinaava uhka ja palauttamaan kummatkin maailmat ennalleen. Sitä ennen he joutuivat kohtaamaan kaikenlaisia vaaroja ja menetyksiä, jolloin heidän Digimon-kumppaninsa saivat uutta voimaa kehittyäkseen. Ohjelma käsittelee sitä kuinka Digimon Adventuressa ja Zero Twossa Digimonit pystyvät kehittymään ja mitä heidän tulee tehdä saavuttaakseen kunkin muotonsa. Kehitysasteita on yleensä kuusi, mutta on myös tiettyjä poikkeuksia sekä mahdollisia ei toivottuja muodonmuutoksia! Luennolla paljastetaan myös mahdollisia kehityssuuntia, jotka animessa jäivät tällöin pimentoon, mutta senaikaisten käsityksien näkökulmasta.

Kumma Live (Kummacon – Instagram klo 15)

Etätapahtuman kuulumisia suoraan tapahtumapaikalta Byströmin talolta.

Äänisuunnittelun merkitys tunnelmanluojana (Reetta Järvenpää – Youtube klo 16)

Luennolla puhutaan äänisuunnittelun merkityksestä erityisesti kauhumediassa. Miten äänisuunnittelulla ohjataan pelaajan tai katsojan huomiota ja tunnelmaa? Millaista on hyvä tai huono äänisuunnittelu kauhussa?


Noviisin tutkielmat: Kosmisen kauhun luoja (Racoonie – Youtube klo 17)


H.P. Lovecraft. Kosmisen kauhun luoja, köyhä kirjailija, foobinen rasisti ja traumatisoitunut lapsi. Hänen luomuksensa ovat levittäneet vaikutustaan popkulttuurissa kaikkialle ja syvälle. Mutta kuinka hyvin kirjailija, saatikka teoksensa, lopulta tunnetaankaan? Tämä luento on aloittelijaystävällinen katsaus vuoren huipulle, minkä hulluus ylettyy syvälle, aina merenpohjaan saakka. Iä! Iä! Cthulhu fhtagn…

Iltabileet (Kummacon – Discord klo 18)

Conhumua sekä klubimeininkiä sisältävä virtuaalinen iltatapahtuma – tule mukaan seuraamaan ikärajattomia ja pääsymaksuttomia iltabileitä suoraan kotisohvaltasi! Mukana yllätysohjelmaa!

Päättäjäiset & Kirjailijavieraan iltasatu (Kummacon & Mika Nikkilä – Instagram klo 18)

Tule mukaan päättämään KummaConlinen päiväohjelma kanssamme ja kuuntelemaan kirjailija Mika Nikkilän jännittävää livelukua Suomen Aavemetsästäjien kummitustarinoista.