Yhteistyössä

Kummaconin yhteistyökumppanit 2021
Urumi on kaikkien conikävijöiden tuntema anime- ja mangakauppa: tarjonnasta löytyy figuureita, pehmoja, avaimenperiä, julisteita ja paljon muuta! Urumista löydät myös laajan Hopeanuoli-oheistuotevalikoiman.

Manga Cafe on jokaisen japaniharrastan ykkösherkkukauppa! Löydät meiltä suosituimmat Japani ja Koreaherkut: valikoimassa on mm. 9 erilaista Pockya, 26 erilaista pulloa Ramunea, iso kasa mocheja sekä kattava setti erittäin tulisia nuudeleita! Katsasta myös huippusuositut DIY-karkkisetit, sekä pehmoiset Konbini-leivonnaisemme.
Bard & Jester on kotimainen designkauppa steampunkin, scifin sekä fantasian ystäville. Yrityksen lippulaivatuotteisiin kuuluvat näyttävät nahkavarusteet muun muassa viikinkien, merirosvojen, gladiaattorien sekä ruttotohtoreiden hengessä. Bard & Jesterin verkkokaupasta löytävät suosikkinsa niin menneen kuin tulevan estetiikan ystävät sekä aidosti uniikkien lahjatuotteiden fanit. Valikoiman kestosuosikkeihin kuuluvat herraskaiset kävelykepit, futuristiset sekä vintagehenkiset aurinkolasit, tyylikkäät päähineet, vaihtoehtomuodin asusteet että steampunk-korsetit.
Tapahtuman lähikauppa, K-Market Hiukkavaara, toimii Kummaconin yhteistyökumppanina.
Tapahtumaa on tuettu Oulun kaupungin Nuorisopalveluiden projektiavustuksella vuodelle 2021.
Tapahtuman yhteistyössä toimii Hiukkavaaran kirjasto.

Jos olet kiinnostunut yhteistyöstä, ole yhteydessä osoitteeseen info@kummacon.com.

Kummaconin pääsymaksuttomuuden sekä korkeatasoisen toteutuksen takaavat tapahtuman yhteistyökumppanit. Tapahtuman viralliset yhteistyökumppanit saavat sponsoripaketin kautta paljon monipuolista näkyvyyttä tapahtuman aikana sekä sen ulkopuolella.