Mukaan tapahtumaan

Tapahtuman myyjä- ja sponsorihaku on avoinna!

Kummaconin (20.-21.5.2023) pääsymaksuttomuuden sekä korkeatasoisen toteutuksen takaavat tapahtuman yhteistyökumppanit. Tapahtuman viralliset yhteistyökumppanit saavat sponsoripaketin kautta paljon monipuolista näkyvyyttä tapahtuman aikana sekä sen ulkopuolella.

  • Myyntipaikka 60,00 (170 x 80 cm)
    • Lisäpöytä 40,00 (170 x 80 cm)
    • Oma pöytä 50,00 (max 200 x 100 cm)
  • Artesaanipaikka 60,00 (170 x 80 cm) LOPPUUNMYYTY
  • Kysy edullisista ulkopaikoista!

Jos olet kiinnostunut myyntipöydästä, sponsoripaketista tai mediakortista, ole yhteydessä osoitteeseen myynti@kummacon.com.

Tapahtuman taidekujahaku 9.2. klo 18!

Taiteilijoiden on mahdollista myydä omia tuotteitaan Kummaconin taidekujalla. Valinta tehdään portfoliohaulla, voit tutustua ohjeisiin täällä. Mahdolliset kysymykset ja muut tiedustelut voi lähettää osoitteeseen taidekuja@kummacon.com.

Tapahtuman työvoima- ja ohjelmahaku ovat käynnissä!

Kummaconia olisi mahdotonta järjestää ilman vapaaehtoisiamme! Tekijähaku on avoinna täällä ja ohjelmahaku täällä. Järjestämme keväällä kaksi avoimien ovien päivää, jolloin kiinnostuneiden on mahdollista tulla tutustumaan vänkäröintiin ohjelman ja tarjoilujen merkeissä.

Tapahtuman talkoolaisille järjestetään viikonloppuna muonitus sekä muita, lähempänä tarkentuvia talkoolaisetuja. Kaikilla tapahtumaan osallistuvilla on mahdollista liittyä conin järjestävän Studio Korppikela ry:n jäseniksi maksutta ja nauttia jäseneduista. Järjestämme talkoolaisille kuukausittain yhteisiä tutustumisiltoja esimerkiksi pelailun tai kahvittelun merkeissä livenä tai etänä.

Lisäksi uusilla järjestyksenvalvojiksi kouluttautuvilla on mahdollisuus saada 100 € kurssin suorittamisesta.