Palvelut

Seikkailijoiden yleiset ohjeet

Tapahtuman ovet ovat avoinna la klo 10-18 ja su klo 10-18. Myyntialue on avoinna la klo 10-18 ja su klo 10-17. Pääsymaksuttomat ja ikärajattomat iltabileet järjestetään Oulun keskustassa Myllytullin koululla lauantai-iltana, samassa rakennuksessa kuin majoitus.

Tapahtuman sisäänpääsy, kaikki ohjelmanumerot sekä parkkeeraus ovat kaikki kävijöille maksuttomia. Tapahtumassa ei ole valvottua narikkaa. Ikärajallisiin ohjelmanumeroihin saapuvien on varauduttava näyttämään henkilöllisyystodistuksensa. Aitoa muistuttavat tuliasepropit ovat ehdottomasti kiellettyä Kastellin Monitoimitalon yleisissä tiloissa, lukuun ottamatta cosplayohjelmanumeroita. Käyttäjä on vastuussa proppinsa tarpeenmukaisesta kuljetuksesta. Tapahtuman järjestyssäännöt ovat luettavissa täällä.

Julkinen liikenne

Kummacon järjestetään Kastellin Monitoimitalolla osoitteessa Sairaalarinne 5, 90220 Oulu. Tapahtumapaikan välittömässä läheisyydessä sijaitseva pysäkki on OYS asunnot E. Matka keskustasta bussilla kestää 10 minuuttia. Tarkista liikennöinti osoitteesta oulunjoukkoliikenne.fi.

Ruokailu tapahtumapaikalla

Kummaconin oma ravintola Kumma Kahvila palvelee myyntisalissa la klo 10-18 ja su klo 11-17. Tervetuloa lauantaina klo 10-11 mukaan runousaamiaiselle, jonka aikana luvassa kulttuuria. maistuvaa aamiaista sekä mahtavia tarjouksia (näytä kassalla kirjastosta lainaamasi kirja ja saat ilmaisen kahvin!).

Kahvila tekee yhteistyötä sponsoriemme Jalotofun sekä Kaslink Aidon kanssa, joten tuotteissamme on erityispainotus vege- sekä vegaanivaihtoehdoille <3

 

Ruokailu tapahtumapaikan ulkopuolella

Seikkailijoiden Selviytymiskartasta näette lähialueen palvelut. Seuraamalla kylttejämme löydätte lähellä sijaitsevat ruokapaikat ja yhteistyötahomme: Huovisen leipomon Kastellin myymälä, S-Market Kastellin ja samassa yhteydessä sijaitsevan Hesburgerin.