Järjestyssäännöt

Aitoja tuliaseita muistuttavien proppien näkyvillä pitäminen on kiellettyä Kastellin Monitoimitalon sisätiloissa kaikkialla paitsi juhlasalin cosplayohjelmissa. Propin omistaja on vastuussa kappaleensa asianmukaisesta kuljettamisesta ja huomiomerkitsemisestä punaisella teipillä. Propin voi jättää myös säilytykseen infoon.

Tapahtuma on ikärajaton sekä päihteetön. Päihteiden tuominen Monitoimitalon tiloihin ei ole sallittua eikä niiden vaikutuksenalaisena oleminen tapahtumapaikalla ole myöskään sallittua. Ikärajalliset ohjelmat on merkitty ohjelmakarttaan.

Tapahtumaan ei saa tuoda oikeita aseita, keihäitä, viikatteita, veitsiä tai muuta vaarallista ja/tai terävää. Isojen – käyttäjänsä kokoisten tai suurempien – proppien tuominen on sallittua tapahtumapaikalle, mutta ei ohjelmasaleihin jos ne häiritsevät muiden katsojien ohjelmakokemusta.

Muistakaa, ettei conikävijöihin saa koskea, kajota tai tarpeettomasti häiritä ilman heidän suostumustaan. Portaikot on jätettävä vapaaksi kulkemista varten eivätkä ne ole tarkoitettu istumapaikoiksi. Kummacon on syrjinnästä vapaa vyöhyke. Ei roskaamista.

Tapahtuman järjestyssääntöjä saatetaan päivittää lähempänä tapahtumaa.