Myynti- ja sponsorivastaavaksi?

Kirjallisuus- ja popkulttuuritapahtuma Kummacon järjestetään 20.-21.5.2023 Oulun Kansainvälisellä koululla.

Oletko myyntihenkinen conien ystävä? Haemme juuri sinua 💰💰

Myyjä- ja mainospaikoista saatavat tulot mahdollistavat Kummaconin pääsymaksuttomuuden kävijöille. Tehtävän oleellisuuden vuoksi vastaava saa onnistuneesta työstä porrastetun, tuloskohtaisen korvauksen – jos kiinnostuit, lisätietoa alla 👇

Haemme tällä hetkellä coniin VASTAAVIA. Vastaavat muodostavat Kummaconin conitean eli pääsuunnittelijatiimin. Työ on vapaaehtoistyötä eikä siitä makseta palkkaa. Myyjä- ja sponsorivastaavaksi hakevan on mahdollista saada tulospohjainen provisio ennen tapahtumaa myymistään mainos- ja myyjäpaikoista.

Toimeksiannon palkkio muodostuu provisiosta (5% alle 500 € myynnistä tai 10% yli). Myyjä- ja sponsorivastaava ei ole työsuhteessa yhdistykselle, vaan laskuttaa työnsä toimeksiantona esimerkiksi laskutuspalvelun kautta. Tiedustelut tehtävän lisätiedoista ja vapaamuotoiset hakemukset osoitteeseen myynti@kummacon.com (täytäthän lisäksi myös vastaavalomakkeen). Haku on avoinna 1.1 saakka. Myyntisalin linjat käyvät jo kuumana, joten hommia on heti tarjolla 📨🔥

Vastaava sitoutuu muiden hakijoiden tapaan tapahtumatalkootehtäviinsä eikä pestiä anneta vastaavatiimin ulkopuolisille henkilöille.

Myynti- ja sponsorointivastaava, jätä hakemuksesi täällä!

Talkoolaisten edut

Kummacon on vapaaehtoisvoimin järjestetty tapahtuma, jonka työvoiman muodostavat tapahtumatalkoolaiset eli vänkärit. Kaikkien talkoolaisten etuihin kuuluvat:

  • Tapahtuman talkoolaisille järjestetään viikonloppuna muonitus sekä tapahtuman merchiä.
  • Talkoolaiset osallistuvat yhteistyökumppanimme 50 € lahjakortin arvontaan.
  • Järjestämme majoitusmahdollisuuden talkoolaisille.
  • Talkoolaiset saavat toivoessaan vapautuksen Kumma Kirppiksen provisiosta, mikäli myyvät kirppiksellä tuotteitaan.
  • Kaikki talkoolaiset saavat kutsun tapahtuman työvoiman kaatajaisiin eli loppukekkereihin.
  • Talkoolaisilla on mahdollisuus pyytää työtodistus talkoolaisvastaavalta.
  • Kaikilla tapahtumaan osallistuvilla on mahdollista liittyä conin järjestävän Studio Korppikela ry:n jäseniksi maksutta ja nauttia jäseneduista.
  • Järjestämme talkoolaisille kuukausittain yhteisiä tutustumisiltoja esimerkiksi pelailun tai kahvittelun merkeissä livenä tai etänä.

Pysy ajan tasalla tuoreimmista uutisista Facebookissamme sekä Instagramissamme!