Yhteistyössä

Pääsponsorit

Yhteistyökumppanit

Silmusalaatti on kotimainen, luomusertifioitu lisuke monenlaiseen ruoanlaittoon. Tuotteet kasvatetaan luomutilalla Espoossa ja ne löytyvät myynnissä kaikista hyvin varustelluista vihannesosastoilta! Silmusalaattia voi käyttää sellaisenaan tai salaateissa, leivän päällä, wokeissa, tortilloiden täytteenä, keittojen päällä, lisukkeena kalalle, kanalle tai lihalle… tapoja on monia!

Manga Cafe on jokaisen japaniharrastajan ykkösherkkukauppa! Mikäli siis herkkuhammasta kolottaa, löytyy Manga Cafelta mm. laaja valikoima Pockyja, mocheja, DIY-karkkeja sekä muita japanilaisia ja korealaisia herkkuja, joiden kylkeen voi napata vaikkapa yhden yli 30 erilaisesta Ramune-mausta! Suolaisen nälkäänkin löytyy apu esimerkiksi tulisista korealaisista nuudeleista.

Härkis on härkäpavusta valmistettu kotimainen kasviproteiini, joka löytänyt tiensä moniin suomalaisiin ruokapöytiin! Härkis on innovatiivisen tuotekehityksen tulos ja tuoteperheeseen kuuluu lukuisia erilaisia, helppoon ruoanlaittoon suunniteltuja tuotteita. Härkiksellä on myös oma reseptipankki, josta on mahdollista poimia uusia ideoita keittiöön!

Sateenkaarikauppa on queer-omisteinen pienyritys. Yritys tekee yhteistyötä LGBTQ-järjestöjen kanssa ja suosii valikoimassa queer-taustaisia yrityksiä, käsityöläisiä ja taiteilijoita. Valikoimasta löytyvät mm. kannatustuotteet, binderit ja paljon muuta!

Niramuchu Art & Design on myyntisaleista kautta Suomen tuttu artesaanitaiteilija, jonka valikoimaan kuuluu mm. printtejä, koruja, asusteita ja tarroja. Kaikki tuotteet ovat originaaleja designeja.

Speed of Dark Oy on oululainen yhden miehen yritys, jonka taidonnäytteisiin kuuluvat Kummaconin juhlasalin ammattimainen valo- ja äänitekniikka. Esittävien taiteiden, häiden tai muiden tilaisuuksien tarpeisiin ehdoton suosituksemme!

Aleniuksen puutarha on Oulun kauniissa Hietasaaressa sijaitseva puutarha, jonka kanssa Kummacon on tehnyt yhteistyötä mm. Oulu Pride -viikolla järjestettyjen Kumma Klubien sekä tämän vuoden Kummaconissa debytoivan hävikkikukkaseppeletyöpajan parissa!

Tapahtumaa on lisäksi tukenut 2023 Oulun kaupunki.