Taidekuja

Kummaconin taidekuja täyttyy jälleen kerran toinen toistaan taitavammista taiteilijoista ja käsityöläisistä! Kuja on auki tapahtuman koko aukioloajan.
Taidekujavastaavaan saa yhteyden osoitteessa kummacon.taidekuja@gmail.comSADEPÄIVÄ
Instagram
Heippa! Sadepäivän takaa löytyy Nora, oululainen taiteilija, joka on jotenkin päätynyt asumaan Kirkkonummelle. Pöydältäni löytyy mm somia charmeja, vinyylitarroja, taidekortteja ja kirjanmerkkejä, sekä pieniä savisia koriste-esineitä! Minulta löytyy myös pieni valikoima joulukortteja.

NIINA EVELIINA SALMELIN
Portfolio / Twitter / Instagram / Etsy
Niina Eveliina on Tampereella majaileva sarjakuvataiteilija, jonka tyylissä painottuvat kauhun ja huumorin elementit yhdessä yksityiskohtien ja ilmeikkyyden kanssa. Hänen pääprojektinsa on vuodesta 2015 ilmestynyt nettisarjakuva Numb, jonka ensimmäinen osa ilmestyi painettuna keväällä 2021! Pöydästä löydät sarjakuvia, taideprinttejä ja tarroja!


SAQEART
Kotisivut / Instagram
Hei kaikki! Olen oululaistunut eläintaiteilija ja olenkin tuttu Kummaconin taidekujalta jo useammalta vuodelta. Kiva päästä taas mukaan! Tuon pöydälleni mukaan jo vakiotuotteiksi muodostuneita kerroksellisia paperimuotokuvia eläimistä ja hahmoja varsinkin hopeanuolifandomista. Näiden lisäksi voit ostaa tarroja, kirjanmerkkejä, pyöreitä, sydämen sekä tähden mallisia pinssejä, postikortteja, kaulanauhoja, koruja ja fursuit häntiä. Nähdään pitkästä aikaa conissa!

TIITCHA
DeviantArt / Instagram
Pöydältäni tulee löytymään niin originaalia- kuin fanitaidetta mm. printtien, pinssien sekä tarrojen muodossa! Näiden lisäksi löytyy myös pörröisiä huovutettuja pöllöjä ja kettuja.


ELONTAIVAL
Kotisivut / Instagram
Elontaival on Oululainen kuvataiteilija ja sammakoiden ystävä, jonka pöydästä löytää fanarttia ja originaalia moneen makuun! Tuotevalikoimaan kuuluu pinssejä, washeja, kaulanauhoja, printtejä ja korviksia sekä vaikka mitä muuta kivaa.


SYSIRAUTA
DeviantArt
Omaan taiderepertuaariin kuuluu pääosin värikkäitä ja hiukan surrealistisiakin fantasiaotuksia sekä joitain joukkoon eksyneitä eläimiä. Pöydältä löytyy esimerkiksi printtejä, postikortteja, tarroja, magneetteja ja pinssejä. Mukaan saattaa tulla taidetta parilta vierailevalta tähdeltä.

ARSKAPARSA
Instagram
Heissan! Olen lappilainen taiteilija, joka rakastaa piirtää fanitaidetta monesta eri pelistä ja sarjasta. Pöydältäni tulet löytämään tarroja, pinssejä, printtejä ja charmeja fanartin, mutta myös originaalin taiteen muodossa.


TEMTENO
Linktr.ee
Olen rovaniemeläinen opiskelija, joka vapaa-ajallaan työskentelee erilaisissa Visual Novel-projekteissa ja piirtää omaksi ilokseen. Pääasiassa myyn avaimenperiä, printtejä ja tarroja. Pöydältäni löytyy fanitaidetta mm. Ace Attorneysta ja Warframesta, mutta sieltä löytyy myös originaaleja töitä.


PASTELPASTY
Nettisivut
Pöydältäni voi löytää kaikkea söpöä originaalin ja fanartin muodossa.SHERVAL
DeviantArt
Värikkäiden juttujen sekä kierrätysmateriaalien ylin ystävä. Suosin tuotteissani myös videopelejä sekä kissoja (ja joskus jopa videopelikissoja). Pöydältäni löytyy mm. retrokankaisia kauppakasseja, jääkaappimagneetteja sekä uutuutena Pikachu-heijastimia.


SPACEFISHART
Linktr.ee
SpacefishArt on on söpöihin ja karmiviin fantasia olentoihin erikoistunut kuva-artesaani Torniosta ja hänen tuote valikoimaansa kuuluvat mm: tarrat, magneetit mukit ja charmit! Tervetuloa rupattelemaan ja ostoksille!


YEEHAWLIMBO
Portfolio
Howdy! Meikäläiseltä löytyy tuotteina useampaa erinkokoista printtiä (A4,A5,A6), tarraa, charmia/avaimenperää, pinssiä ja mukinalusta eri sarjoista esim. Overwatch, One piece ja Venom (Elokuva). Myös omaa originaalia spooky kamaa löytyy.


RENOTUS (RETKU)
Instagram
Oululainen graaffikko. Piirrän digitaalista ja traditionaalista taidetta, välillä tulee maalattua. Taidekujilla myyn yleensä printtejä, avaimenperiä, pinssejä ja tarroja.


SUDENHUUTO
Instagram
Oululainen Ana tuo tuttuun tapaan taidekujapöydälleen laajan valikoiman tuotteita, joista löytyy niin originaali- kuin fanitaidetta. Uutuutena valikoimaan ovat saapuneet sekä puiset, että akryyliset korvakorut! Myös uusia magneetti- ja pinssidesigneja on saatavilla. Tervetuloa moikkaamaan pitkästä aikaa!