Taidekuja

Kummaconin taidekuja täyttyy jälleen taitavista taiteilijoista ja käsityöharrastajista! Varaathan mukaasi käteistä, sillä vain harva vastaanottaa korttimaksuja.
Voit lähettää taidekuja-aiheiset kysymykset kujavastaavalle osoitteeseen e.katriina.koponen@gmail.com.

Johanna ja Milka 
johannamilka
Tervetuloa tutkimaan pöytäämme, josta löytyy värikkäitä printtejä ja tarroja taskuhirviöistä, erilaisista animetyllerön pylleröistä sekä Jojoista!
Johannan Twitter:  https://twitter.com/veri6reippi
Milkan Twitter: https://twitter.com/milk4ppl/media

Sherval
sherval
Valmistan erilaisia koruja sekä käyttöesineitä. Iloiset värit ja videopeliaiheet ovat lähellä sydäntäni, kuin myös vanhojen materiaalien tuunaus uusiksi tuotteiksi. Tällä kertaa tarjolla olisi mm. Prätkähiiri-tyynyjä, kirjailtuja meikkipusseja sekä Pikachu-rannekoru. Nämä tuotteet (ja paljon muuta) löytyvät valkoisten kissojen pöydästä. Tervetuloa!

Elli, Jenna, Joel ja Marlene
marlene3 marlene2 marlene1 marlene4
Heippa!
Olemme Elli, Jenna, Joel ja Marlene, neljä graafisen suunnittelun fuksia Rovaniemeltä. Olemme jo melkein ensitapaamisesta haaveilleet yhteisestä paikasta taidekujalla, ja nyt sen saimme täältä Kummaconista.
Myymme kaikenlaista 3D-malleista kortteihin, tarroihin ja printteihin. Aiheinamme ovat erilaiset fanitaiteet kuten Full Metal Alchemist, Pokemon, The Sandman sekä omat erilaiset eläin-, ihmis- ja luontoaiheiset kuvituksemme.
Nähdään pian!

Kristmarian
Hei! Synkeän suloista eläinaiheista taidettani löytää taas Kummaconin taidekujalta. Tuttuun tapaan pöydästäni löytyy avaimenperiä, tarroja, pinssejä ja erikokoisia printtejä joten tule ihmeessä moikkaamaan. Täältä voit vilkaista jo etukäteen mitä pöydästäni sitten löytyy: https://www.instagram.com/kristmarian/?hl=fi

SaQe-Art
saqeart
Heio! Pöydässäni majailee jälleen tuttuun tapaan paperisia muotokuvia eläinaiheilla ja fanarttien muodossa monessa eri koossa! Pöydälläni on myös fursuit tuotteita kuten häntiä. Näiden lisäksi voit löytää avaimenperiä, tarroja, pinssejä, kirjanmerkkejä, kuvamagneetteja sekä massasta rakennettuja koriste-esineitä. Nähdään kujalla! Tuotteisiin ja niiden tekemiseen voit tutustua Instagram tunnukseni kautta:
https://www.instagram.com/SaQeArt/

Sudenhuuto
sudenhuuto
Oululainen taiteilija Ana (tunnetaan netissä myös Kolaholismina) on keskittynyt pääpainoisesti eläinkuvituksiin, erityisesti koiraeläimiin. Laajan originaalitaidevalikoiman lisäksi taidekujapöydälle on hiipinyt myös töitä lukuisista fandomeista (esim. Food Fantasy, Love Live, Ghibli, Okami).
https://www.facebook.com/sudenhuuto/

Tikaka
tikaka_140x140
Tikakan pöydältä löytyy söpöjä kissoja ja nörttejä juttuja.

Sysirauta ja Waittiz 
Kumma2019Waittiz Kumma2019Sysirauta
Sysirauta syö värikyniä ja juo vesivärejä ja raapustaa paperille nelijalkaisia kallopäitä ja kirkkaita värejä, Waittiz luottaa digiaikaan ja on myynyt sielunsa SAI:lle sekä Photoshopille luodakseen paljon siipiä ja sulkia.
Tästä pöydästä löytyy iso läjä originaaleja otuksia kaikissa sateenkaaren väreissä. Tarkkanäköinen taiteentuntija saattaa huomata joukosta satunnaisen fanitaiteen sekä oikeasti olemassa olevia eläimiä. Tulkaa tänne puhumaan marsuista ja linnuista.
https://www.deviantart.com/sysirauta
https://www.deviantart.com/waittiz

Elontaival
elontaival
Elontaival on pohjoisesta kotoisin oleva kuvataiteilija, jonka valikoimista löytyy sekä fanarttia että originaalia. Hänen tuotteinaan on monipuolisesti erilaisia pinssejä, printtejä, tarroja, charmeja ja muita vaihtuvia tuotteita. Pöydältä löytyy myös taiteilija Edean tuotteita, joka on samana viikonloppuna edustamassa Popcultissa.

Taitama
taitama_kuvake_140x140
Taitama on kolmesta oululaistaiteilijasta koostuva poppoo. Ryhmään kuuluu Sepi, Ötö ja Inari, joilla jokaisella oma tunnistettava kädenjälkensä. Tykkäämme piirtää sekä orginaali- että fanitaidetta (mm. Pokémon, Ginga) digitaalisesti tai perinteisin menetelmin, kuten vesiväreillä ja musteilla. Tällä hetkellä valikoimaamme kuuluu siis erillaiset printit, tarrat, avaimenperät, kännykkäkorut, pinssit ja jne. Joskus pöydältämme voi löytya koruja ja neulomuksia. Tervetuloa tutustumaan! Nettisivu: www.instagram.com/art_taitama/

Liskosaurus ja Arikatora
liskosaurusarikatora
Pöydästämme löydät printtejä, tarroja sekä charmeja niin originaalina kauhuna, kuin esimerkiksi One Piece ja Overwatch fanitaiteena! Meillä korostuvat pastellin sävyt ja kauhutunnelma. Hirviöt kunniaan!

Keymii-tan
keymiitan
Hei, olen Keymii-tan ja olen pastellivärien kanssa toimiva taiteilija. Pelit ovat lähellä sydäntäni, joten pöydältäni löydätte peliaiheista arttia ja tarroja. Lisäksi myynnissä on käsintehtyjä turri häntiä. Jos kiinostaa, niin rohkeasti vain katsomaan.

honelinn
honelinn
Olen taiteileva luonnontieteiden opiskelija, joka rakastaa söpöä ja omituista estetiikkaa. Sekoittelen digitaalista ja traditionaalista piirtämistä. Pöydältäni löytyy mm. tarroja ja miniprinttejä, lähinnä originaalitaidetta mutta myös fanitavaraa. Nähdään kujalla!
honelinn.portfoliobox.net

NanoSuklaa
nanosuklaa
Moi! Olen digitaalinen taiteilija, joka tykkää piirtää fanarttia lempipeleistäni ja sarjoistani sekä tehdä omia alkuperäisiä teoksia. Pöydältäni löytää vähän kaikenlaista printeistä värikkäisiin pinsseihin. Toivottavasti tulette moikkaamaan!
Minua voi seurata Instagrammissa @nanosuklaa

Miia (MiPA) Anttila
miia_anttila_logo
Olen Miia Anttila graafinen suunnittelija ja kuvittaja Oulusta. Töissäni vilistää sekalainen seurakunta erilaisia fantasiaotuksia, dinosauruksia, villipetoja ja kissoja. Erityisesti kissat ovat suuri inspiraation lähde, ja niitä löytyykin minulta kotoa kaksin kappalein.
Nettisivu: @mipaart