Taidekuja 2023

Taidekuja on auki lauantaina klo 10-18 ja sunnuntaina klo 11-17.

Muistathan, että moni kujalainen pystyy ottamaan vastaan vain käteistä, joten kannattaa käydä etukäteen nostamassa rahaa. Khajiit has art if you have coin!

Taidekujalta löydät muun muassa seuraavat taiteilijat ja käsityöläiset:

hauki7254
Instagram / Twitter
Moi! Olen hauki7254 eli oikealta nimeltä Väinö Kallio. Olen tehnyt taidetta koko ikäni, ja haluaisin taiteesta myös ammatin tulevaisuudessa. Pöydässäni on myynnissä tarroja, printtejä sekä postikortteja, joissa aiheina on pitkälti fanitaidetta eri sarjoista ja peleistä. Eniten tykkään sci-fistä sekä kaikenlaisista oudoista asioista.
Yoshivist
Yoshivist on joitakin kertoja kujaillut tekijä Lapista. Itseään hän nimittää kauniiden asioiden faniksi ja rakastaa maalaamista. Valikoimasta löytyy postikortteja ja tarroja pääasiassa originaalista ja hieman fanitaiteesta sekä nostalgiaprinttejä lapsuuden Winx- ja WITCH-sarjakuvista. Tervetuloa moikkaamaan!
Ever Free
Instagram
Olen 28-vuotias kuopiolainen taiteilijanalku, joka kujailee ensimmäistä kertaa.
Tuotteissani on originaali taidetta, joka on eläin ja fantasia teemojen innoittamaa. Ever Freen pöydältä löydät avaimenperiä, tarroja, magneetteja, kortteja sekä erilaisia käsi- ja korvakoruja. Ever Freen arvoihin kuuluu ympäristöystävällisyys, jonka johdosta kaikki tuotteeni ovat tavalla tai toisella kyseisen arvon mukaisia.
Kristalliton
Instagram
Heipsuu!
Olen 24-vuotias käsityöharrastelija Oulusta.
Myyn alusta loppuun itse suunnittelemiani ja valmistamiani koruja.
Inspiraation koruihin saan kaikesta söpöstä ja makeasta, sekä japanilaisesta katumuodista, jonka harrastaja itsekin olen! Taidekujalla nähdään! <3
Tinyodd
Instagram
Pöydältäni löydät pieniä ja outoja otuksia tarrojen, printtien ja minipehmojen muodossa. Joskus he saattavat olla hieman karmivia, mutta enimmäkseen suloisia.
lucinfernos
Instagram
heipsan! lucinfernos tässä, ekaa kertaa pohjoisessa myymässä!! olen tamperelainen digitaalitaiteilija, jonka pöydältä löytyy laaja kirjo erilaisia printtejä, tarroja, pinssejä, avaimenperiä ja akryylirintamerkkejä. lempifandomeihini kuuluvat mm. genshin impact, project sekai ja vocaloidit, resident evil ja useat animet kuten chainsaw man, black butler ja love live!
toivottavasti tulet kurkkaamaan valikoiman tai ihan muuten vaan morolle! <3
Lonkku
Instagram
Hei! Pöydälläni myyn pastellisen söpöä, pehmeää ja kimaltelevaa originaalitaidetta sekä fanarttia laidasta laitaan, printtien, tarrojen, pinssien, kaulanauhojen sekä charmien muodossa. Myynnissä myös pieni erä mysteeripusseja!
Tervetuloa tutustumaan niin kujapöydän tarjontaan kuin pöydän takana lymyilevään otukseen! /ᐠ。ꞈ。ᐟ\ 🌿
Sirkutin
DeviantArt / Kotisivut / Instagram
Hellurei! Olen Oululainen taiteilija, joka rakastaa tehdä kaikkea laidasta laitaan. Työni pyörii fanartin ja oman taiteen ympärillä, fanarttiin kuuluu eri pelejä, kuten Apex Legends, Soturikissat ja uutena tulokkaana Cult of the Lamb. Avustajani Mara (howlinghyena on IG) on myös tuonut mukanaan iloisen kasan virkattuja pride-pörriäisiään tutkimaan Kummaconin touhuja!
RoutArt
Instagram
Routa tässä moi! Pöytäni pääasiallinen tarjonta on pehmeitä neuletuotteita fandom-teemoilla sekä yleisesti hymyä tuovin kuvioin. Hymyä tuomassa myös suloiset sekä lämmittävät kisupipot! Valikoimassa on myös sekalainen setti tarroja, charmeja ja printtejä, jotka toistavat samaa teemahaitaria suloisuuksista fandomeihin. ♥
Lapsonen
Instagram
Hellou! Tältä pöytäpuoliskolta löytyy pääasiassa printtejä vesiväritöistä, mutta myös tarroja ja avaimenperiä. Kuva-aiheet vaihtelevat eläimistä fandomeihin.
Haruempathy
Instagram / Twitter / Kotisivut
Moikka, Harue täällä! Teen taidetta lempifandomeistan kuten Nier Automata, Genshin Impact, Tokyo Mew Mew ja Violet Evergarden, mutta sieltä välistä saattaa löytyä myös muutamat fandomit ja OC-taide! Pöydältäni löytyy erilaisia printtejä ja erikois foliointi printtejä, charmejä, tarroja, pinssejä ja kirjanmerkkejä. Lämpimästi tervetuloa!
Sotavalta & Vihtoori
Sotavalta: Linktree
Vihtoori: Etsy / Instagram
Olemme Sotavalta & Vihtoori, kahdesta taiteilijasta muodostuva queer pariskunta. Meidän pöydästä löydät sateenkaarevia sarjakuvia, fantasia-aiheisia tarroja, sekä koruja, postikortteja ja kaikkea muuta kivaa.
Norapiirsi
Instagram
Heippa, olen Nora! Taiteilija joka piirtää enimmäkseen originellia söpöilyä japanilaisen kulttuurin, fantasian ja taruolentojen innoittamana. Välineinä perinteisemmät vesivärit & akryylimusteet sekä iPad. Paheeni on kuitenkin innostua milloin mistäkin uudesta, mistä johtuen erikokoisten printtien, charmien, vinyylitarrojen ja pinssien lisäksi, valikoimaan voi kuulua esimerkiksi käsinmuovailtuja minifiguja, kippoja, miniryijyjä taikka virkattuja kukkaroita. Fanartia löytyy mm sarjoista Natsume’s Book of Friends, Toilet-bound Hanako-kun, Beastars & Arcane.
from_scr4tch
Instagram
Heipsu, olen Ville! Taiteilija joka kuluttaa aikansa liimaten sormiaan yhteen. Luon kierrätysmateriaaleista figuureja, dioraamoja ja miniatyyrejä. Usein aiheet ovat täysin originaaleja. Toisinaan ne ovat fanarttia sarjoista, elokuvista ja peleistä, jotka ovat lähellä sydäntäni. Näiden lisäksi olen tehnyt tarroja ja jonkun verran postikortteja tekemistäni figuureista ja omasta taiteesta.
Fanarttia löytyy tällä hetkellä vähän Jojo’s Bizarre Adventuresta, The Last of Usista, Dead Spacesta ja Liikkuvasta Linnasta.
Carmeval
Instagram
Moikka! Oon Carmeval, 3D-peliartisti Helsingistä ja mun pöydält löytyy pääosin fanitaide-tuotteita. Edustettuna mm. Trigun Stampede, Chainsaw Man, Chi’s Sweet Home, My Hero Academia, Sk8 the Infinity, Hades, Jujutsu Kaisen ja Tiger & Bunny. Tarjolla pinssejä, tarroja, charmeja, printtejä, mukinalusia… Tuu ihmees kurkkaa ja moikkaa! c:
HAVINA
Kotisivut
HAVINA on kahden tohelon perustama taideryhmä, jonka muodostavat Häris ja Vinders. Siinä missä Häris piirtää traditionaalisesti ja digitaalisesti fantasialla maustettuja suloisuuksia, Vinders piirtää koneellaan kaikkea söpöilystä kauhuun. Yhdessä he tekevät erilaisia projekteja sarjakuvista peleihin.
ArskaParsa
Instagram
Hei! Olen ArskaParsa! Olen lappilainen taiteilija. Pöydältäni löytyy taidetta niin printteinä, tarroina, pinsseinä, avaimenperinä, avainnauhoina ja myös washiteippinä! Keskityn pääasiassa fanitaiteeseen hyvin monesta eri lähteestä mutta löytyy myös originaaleja aiheita!
Lyanleia
Heyy! Olen Lyanleia ! Oon taiteilija Lapista. Mulla on paljolti fanitaidetta, mutta myös muutama originaali löytyy sieltä täältä! Multa löytyy esimerkiksi tarroja, printtejä, avaimenperiä ja pinssejä!
Viimiko & Em
Em: Instagram
Hei! Nimi on Em ja olen Porilainen taiteilija. Taiteilen niin digitaalisesti, kuin myös perinteisin tekniikoin. Töistäni löytii peli/sarja/elokuva teemoja, sekä toisinaan omia teemojani.
Viimiko: Instagram
Heips! Olen Viimiko, parikymppinen kuvittaja ja graafikko Lahesta. Taiteeni koostuu pääosin lehmistä ja kala taikatytöistä, valikoimaani kuuluu myös pieni määrä fanitaidetta videopeleistä.

Tervetuloa shoppailemaan ja ihastelemaan taidetta Kummaconin taidekujalle!