Talkootyö

Kirjallisuus- ja popkulttuuritapahtuma Kummacon järjestetään 20.-21.5.2023 Oulun Kansainvälisellä koululla.

Työvoimahaku on avoinna täällä!

Kummacon on vuodesta 2015 asti järjestetty kirjallisuus- ja populaarikulttuuritapahtuma. Tapahtuma on pääsymaksuton. Tapahtuma on kasvanut tasaisesti ja live-tapahtumamme ennen pandemiaa 2019 sai 1200-1300 kävijää. Kiitos kaikille, jotka ovat mahdollistamassa tapahtumaa!

Talkootyö

Kummacon on vapaaehtoisvoimin järjestetty tapahtuma, jonka työvoiman muodostavat tapahtumatalkoolaiset eli vänkärit. Vänkäreiden päivittäinen työpanos tapahtumaviikonloppuna on noin viisi tuntia.

  • Tapahtuman talkoolaisille järjestetään viikonloppuna muonitus sekä tapahtuman merchiä.
  • Talkoolaiset osallistuvat yhteistyökumppanimme 50 € lahjakortin arvontaan.
  • Järjestämme majoitusmahdollisuuden talkoolaisille.
  • Talkoolaiset saavat toivoessaan vapautuksen Kumma Kirppiksen provisiosta, mikäli myyvät kirppiksellä tuotteitaan.
  • Kaikki talkoolaiset saavat kutsun tapahtuman työvoiman kaatajaisiin eli loppukekkereihin.
  • Talkoolaisilla on mahdollisuus pyytää työtodistus talkoolaisvastaavalta.
  • Kaikilla tapahtumaan osallistuvilla on mahdollista liittyä conin järjestävän Studio Korppikela ry:n jäseniksi maksutta ja nauttia jäseneduista.
  • Järjestämme talkoolaisille kuukausittain yhteisiä tutustumisiltoja esimerkiksi pelailun tai kahvittelun merkeissä livenä tai etänä.

Vastaavat

Vastaavat muodostavat Kummaconin conitean eli pääsuunnittelijatiimin. Vastaavat toimivat oman osa-alueensa koordinaattoreina sekä mahdollisesti esihenkilötehtävissä talkoolaisille. Jotkut vastuutehtävät ovat kokopäiväisiä coniviikonlopun tehtäviä, toiset osa-aikaisia tai tapahtuvat pääosin ennen tapahtumaa, jolloin talkoilu muissa tehtävissä on mahdollista. Vastaavat kokoontuvat säännöllisesti ennen tapahtumaa yhteisiin kokouksiin. Vastaaville järjestetään oma virkistysiltama Tarinoiden Tavernassa.

Vastaavahaku 2023 on päättynyt.

Järjestyksenvalvonta

Mikäli et ole suorittanut järjestyksenvalvonnan peruskurssia, mutta haluat jv:ksi, Kummacon voi tarjota sinulle kuittia vastaan 100 euron hyvityksen sen suorittamisesta. Vastineeksi uudet jv:t sitoutuvat 2023-2024 välillä talkoilemaan kahdessa Kummaconin tapahtumassa, sisältäen päätapahtumaviikonlopun. Kummacon järjestää pitkin vuotta useita pienempiä tapahtumia kuten esimerkiksi Kumma Klubi Oulu Pride -viikolla sekä yhteistyötapahtumia kirjaston kanssa.

Tapahtuman toteuttaa yhteistyökumppaneiden avustuksella Studio Korppikela ry.

Pysy ajan tasalla tuoreimmista uutisista Facebookissamme sekä Instagramissamme!