Yhteistyössä

Urumi on kaikkien conikävijöiden tuntema anime- ja mangakauppa: tarjonnasta löytyy figuureita, pehmoja, avaimenperiä, julisteita ja paljon muuta! Urumista löydät myös laajan Hopeanuoli-oheistuotevalikoiman.
Manga Cafe on jokaisen japaniharrastan ykkösherkkukauppa! Löydät meiltä suosituimmat Japani ja Koreaherkut: valikoimassa on mm. 9 erilaista Pockya, 26 erilaista pulloa Ramunea, iso kasa mocheja sekä kattava setti erittäin tulisia nuudeleita! Katsasta myös huippusuositut DIY-karkkisetit, sekä pehmoiset Konbini-leivonnaisemme.
Kotimaista peliosaamista jo vuodesta 2003! Pelimies on pelien erikoisliikkeiden ketju. Liikkeet löytyvät Oulusta, Rovaniemeltä ja Vaasasta. Pelimies perustettiin Ouluun vuonna 2003 ja nettikauppa avattiin elokuussa 2006. Pelimiehestä saat uudet ja käytetyt videopelit, lautapelit, korttipelit, oheistuotteet, fanituotteet ja pelikonsolit.
Tapahtuman yhteistyössä toimii Tuiran kirjasto.
Kulttrirahaston Pohjois-Pohjanmaan rahasto on tukenut tapahtumaa apurahalla.

Jos olet kiinnostunut yhteistyöstä, ole yhteydessä osoitteeseen myynti@kummacon.com.

Kummaconin pääsymaksuttomuuden sekä korkeatasoisen toteutuksen takaavat tapahtuman yhteistyökumppanit. Tapahtuman viralliset yhteistyökumppanit saavat sponsoripaketin kautta paljon monipuolista näkyvyyttä tapahtuman aikana sekä sen ulkopuolella.