UKK

Onko tapahtumassa pukupakko?
Vaatteet saa vapaasti valita, mutta sellaiset pitää olla. Tulit sitten farkuissa ja t-paidassa, viikinkihaarniskassa, animeninjaksi pukeutuneena tai 1600-luvun juhlamekossa – olet meille lämpimästi tervetullut. Huomioithan kuitenkin järjestyssääntöjen mahdollisesti aiheuttamat rajoitteet, kuten sukkien vallankumouksen.

Sukkien vallankumouksen?
Hiukkavaarantalon sääntöjen mukaan ulkokengät tulee sisälle tultaessa riisua tai suojata. Viva la Sukkacon!

Kuka conia järjestää?
Conia järjestää Studio Korppikela ry sekä conin talkoolaiset eli vänkärit. Conilla on kolme pääpir- eikun siis pääjärjestäjää: Johanna Salminen, Julia Salminen ja Eekoo Köngäs.

Miksi teillä ei ole ohjelmaa aiheesta X?
Todennäköisesti siksi, ettei kukaan ole tarjonnut meille ohjelmaa kyseisestä aiheesta. Asian voi helposti korjata seuraavaan coniin tarjoamalla itse ohjelmaa aiheesta.

Miten korona vaikuttaa tapahtumajärjestelyihin?
Kumma Kirppiksellä täytyy käyttää maskia, kanssaconittajien nenää ei saa kaivaa ja sisään tapahtumaan pääsee koronapassilla. Lisätietoa löytyy alempaa ja järjestyssäännöistä.

Pohjois-Suomen aluehallintoviraston uusien rajoituksien puitteissa Kummacon ottaa käyttöön koronapassin. Mikäli olet yli 16-vuotias, varauduthan siis näyttämään sen tullessasi tapahtumaan. Tapahtumassamme on myös vahva maskisuositus, ja Kumma Kirppiksen, Kumma Karaoken sekä Taidekujan tiloissa maskipakko. Turvallista conia kaikille ❤️

Mikä koronapassi on?
Koronapassina toimii EU:n koronatodistus, jonka saa Omakannasta tai tarvittaessa paperisena versiona terveydenhuollosta.

Keneltä koronapassi vaaditaan tapahtumassa?
Koronapassi vaaditaan kaikilta tapahtuman yli 16-vuotiailta kävijöiltä, ohjelmanpitäjiltä, talkoolaisilta sekä näytteilleasettajilta.

Miten koronapassin saa käyttöönsä?
Henkilöllä pitää siis olla todistus koronarokotuksista, todistus tuoreesta negatiivisesta koronatestituloksesta tai todistus sairastetusta koronasta. Koronapassin saavat myös henkilöt, jotka ovat sairastaneet koronan ja saaneet lisäksi yhden koronarokotuksen. Tällaisessa tapauksessa heille tulee rokotustodistukseen merkintä 1/1 kohtaan ”saadut rokoteannokset”.

Mistä koronapassin saa?
Omakannasta tai tarvittaessa paperisena versiona terveydenhuollosta.

Tarvitseeko 15-vuotias tai nuorempi kävijä koronapassin?
Ei, koronapassi vaaditaan vain yli 16-vuotiailta. Kaikkien kävijöiden on kuitenkin tultava tapahtumaan vain terveenä ja noudatettava vallitsevia suosituksia.

Olisiko koronapassista voitu tiedottaa aikaisemmin?
Valitettavasti ei. Aluehallintovirasto tiedotti uusista rajoituksista, kuten koronapassin pakollisuudesta yli 50 hengen tapahtumissa vasta viikkoa ennen tapahtumaa, 19.11. ja Kummacon otti koronapassin käyttöön 20.11.